*Adveni: Bezlepkové brambor.knedlíky RAZ DVA 300g

Další obrázky

8594181852050

*Adveni: Bezlepkové brambor.knedlíky RAZ DVA 300g

Brambory jsou odjakživa významným pilířem české kuchyně. A je to pochopitelné – jsou chutné, výživné, syté a cenově dostupné. Dávno přitom neplatí, že jsou jídlem jen pro chudé. Sofistikované pokrmy z brambor se dnes podávají i ve vybraných restauracích. Důmyslné české hospodyňky se nespokojily jen s bramborem vařeným, šťouchaným či pečeným, ale záhy začaly hledat uplatnění pro oblíbenou surovinu i ve složitějších receptech. Postupně tak vznikaly recepty nejrůznějších pokrmů z bramborového těsta. Jejich nevýhodou však byla pracná příprava - brambory bylo potřeba omýt, oloupat, uvařit, rozšťouchat… To s touto směsí zcela odpadá!

RAZ DVA z ní připravíte pokrmy vařené, smažené i pečené:

  • ovocné bramborové knedlíky
  • ovocné tvarohovobramborové knedlíky
  • bramborové knedlíky se slanou náplní
  • bramborové knedlíky přílohové
  • bramborové taštičky
  • šulánky
  • halušky a strapačky
  • noky
  • lokše
  • krokety
  • kapsičky
  • placky
  • pusinky

BEZ lepku, sóji, lupiny, deproteinovaného pšeničného škrobu.
Zobrazit více
47 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 156,70 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás v pondělí, 28. dubna.

Země původu

Česká republika

Složení

rýžová mouka, sušené brambory 33 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, jedlá sůl, zahušťovadlo: xanthan.

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1464 /349
tuky (g) 1.1
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.3
sacharidy (g) 77
z toho cukry (g) 1.2
bílkoviny (g) 6.7

Skladování a použití

SKLADUJTE v suchu, chraňte před teplem.

Brambory jsou odjakživa významným pilířem české kuchyně. A je to pochopitelné – jsou chutné, výživné, syté a cenově dostupné. Dávno přitom neplatí, že jsou jídlem jen pro chudé. Sofistikované pokrmy z brambor se dnes podávají i ve vybraných restauracích. Důmyslné české hospodyňky se nespokojily jen s bramborem vařeným, šťouchaným či pečeným, ale záhy začaly hledat uplatnění pro oblíbenou surovinu i ve složitějších receptech. Postupně tak vznikaly recepty nejrůznějších pokrmů z bramborového těsta. Jejich nevýhodou však byla pracná příprava - brambory bylo potřeba omýt, oloupat, uvařit, rozšťouchat… To s touto směsí zcela odpadá!

RAZ DVA z ní připravíte pokrmy vařené, smažené i pečené:

  • ovocné bramborové knedlíky
  • ovocné tvarohovobramborové knedlíky
  • bramborové knedlíky se slanou náplní
  • bramborové knedlíky přílohové
  • bramborové taštičky
  • šulánky
  • halušky a strapačky
  • noky
  • lokše
  • krokety
  • kapsičky
  • placky
  • pusinky

BEZ lepku, sóji, lupiny, deproteinovaného pšeničného škrobu.