Kaše kukuřičná 250g

Další obrázky

8595016501082

Kaše kukuřičná 250g

Instantní kaše se při výrobě extruduje. Extrudace je zpracování potravin, kdy se nejprve potravina nadrtí a poté se v extrudéru zahřeje na teplotu cca 130°C. Případně se i přidává voda. Díky tomuto procesu máme možnost rychlé přípravy pokrmu, kdy nám stačí surovinu zalít horkou vodou, zamíchat a máme pokrm připraven ke konzumaci.

Instantní kaše představují moderní a zdravý způsob výživy, vhodný pro všechny věkové kategorie. Kukuřice neobsahuje gluten, protein, který způsobuje u mnoha lidí nesnášenlivost. Kukuřičnou kaši můžeme použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Přídavek 2 – 3 váhových procent do mouky způsobí při přípravě kynutého těsta lepší schopnost vázat vodu, což přinese prodloužení trvanlivosti a vyšší vláčnost těsta.

Návod k přípravě: V teplém rostlinném nápoji nebo mléce rozmíchejte kaši v poměru cca 3 lžíve kaše na 100 ml tekutiny. Míchejte, krátce povařte nebo nechte odstát.

Zobrazit více
32 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 128,00 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás v úterý, 30. dubna.

Složení

kukuřice

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1600 /381
tuky (g) 2
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.7
sacharidy (g) 77.9
z toho cukry (g) 0.8
vláknina (g) 4.9
bílkoviny (g) 9.6

Skladování a použití

Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%.

Upozornění pro alergiky

Vyrobeno v závodě, který zpracovává pšenici a vejce.

Instantní kaše se při výrobě extruduje. Extrudace je zpracování potravin, kdy se nejprve potravina nadrtí a poté se v extrudéru zahřeje na teplotu cca 130°C. Případně se i přidává voda. Díky tomuto procesu máme možnost rychlé přípravy pokrmu, kdy nám stačí surovinu zalít horkou vodou, zamíchat a máme pokrm připraven ke konzumaci.

Instantní kaše představují moderní a zdravý způsob výživy, vhodný pro všechny věkové kategorie. Kukuřice neobsahuje gluten, protein, který způsobuje u mnoha lidí nesnášenlivost. Kukuřičnou kaši můžeme použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Přídavek 2 – 3 váhových procent do mouky způsobí při přípravě kynutého těsta lepší schopnost vázat vodu, což přinese prodloužení trvanlivosti a vyšší vláčnost těsta.

Návod k přípravě: V teplém rostlinném nápoji nebo mléce rozmíchejte kaši v poměru cca 3 lžíve kaše na 100 ml tekutiny. Míchejte, krátce povařte nebo nechte odstát.