Instantní káva bez kofeinu Fair Trade BIO 100g

Další obrázky

5060198251153

Instantní káva bez kofeinu Fair Trade BIO 100g

Výrobce: Cafédirect

Díky pomalejšímu zrání bio kávových zrn má káva bez kofeinu bohatou a plnou chuť. Aroma je intenzivní s nádechy hořké čokolády. Kofein odstraněn zdravotně nezávadnou metodou CO2.

Na stupnici síly pražení od 1– jemné po 5– extra silné pražení je 3, tj. středně silné pražení.

Země původu: Peru, Bolívie, Honduras, Mexiko.

Suroviny nejsou geneticky modifikovány. Může obsahovat stopy lepku. Jak to, že může instantní káva obsahovat stopy lepku? Vysvětlení je jednoduché: v prostorách, ve kterých se káva zpracovává, se mohou zpracovávat i suroviny obsahující lepek. I když káva jako taková samozřejmě žádný lepek neobsahuje, je teoreticky možné, že by mohla být při zpracování "kontaminována" mikroskopickými částečkami lepku, které například zůstanou ve vzduchu, nebo na povrchu. Z legislativních důvodů proto musíme stopy lepku uvádět.

Nadmořská výška pěstování: 1800 - 2200 m.n.m.

Zobrazit více
203 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 2 030,00 Kč
Není skladem

Složení

100% zrnková káva pražená* Ručně sbíraná. 

*) produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Plná jemná BIO káva bez kofeinu. Kofein odstraněn zdravotně nezávadnou metodou CO2. 100% Arabika. Síla pražení 3/5.

Skladování a použití

Kávu skladujte v suchu. Po otevření zamezte přístupu vzduchu.

Upozornění pro alergiky

Múže obsahovat stopy lepku.

Dávkování a způsob užití

Dle požadované síly chuti nasypte instantní kávu do šálku, zalijte čerstvě uvařenou horkou vodou. Lze dochutit mlékem a cukrem.

Díky pomalejšímu zrání bio kávových zrn má káva bez kofeinu bohatou a plnou chuť. Aroma je intenzivní s nádechy hořké čokolády. Kofein odstraněn zdravotně nezávadnou metodou CO2.

Na stupnici síly pražení od 1– jemné po 5– extra silné pražení je 3, tj. středně silné pražení.

Země původu: Peru, Bolívie, Honduras, Mexiko.

Suroviny nejsou geneticky modifikovány. Může obsahovat stopy lepku. Jak to, že může instantní káva obsahovat stopy lepku? Vysvětlení je jednoduché: v prostorách, ve kterých se káva zpracovává, se mohou zpracovávat i suroviny obsahující lepek. I když káva jako taková samozřejmě žádný lepek neobsahuje, je teoreticky možné, že by mohla být při zpracování "kontaminována" mikroskopickými částečkami lepku, které například zůstanou ve vzduchu, nebo na povrchu. Z legislativních důvodů proto musíme stopy lepku uvádět.

Nadmořská výška pěstování: 1800 - 2200 m.n.m.