Nutrikaše jáhlová 3x60g

Další obrázky

8595054903480

Nutrikaše jáhlová 3x60g

Nutrikaše je výrobek se zaměřením na skupinu konzumentů, kteří mají výživové omezení při nesnášenlivosti lepku, intoleranci na laktózu, nebo pro zájemce o racionální stravování. Současne konzumací Nutrikaše doplníte tělu vitamíny, minerály a probiotické kultury.

Hlavní složkou výrobku je tepelně upravená rýže, zpracovaná speciální technologií. Dále Nutrikaše obsahuje probiotické kultury Bacillus coagulans, které jsou unikátní svým přirozeným zapouzdřením, jenž umožňuje dlouhou trvanlivost a životaschopnost při běžném skladování.

Nutrikaše jsou obohaceny o vlákninu, která v kombinaci s probiotickými baktériemi tvoří symbiotický vztah.
Nutrikaše obsahuje 10 pečlivě vybraných vitamínů a minerálních látek. Jedna porce obsahuje 33% doporučené denní dávky vitaminů a minerálů. Nutrikaše obsahuje vitaminy  B1, B2, B6, B12, E, C, kyselinu listovou, pantotenovou, niacin, biotin. Význam obsažených vitaminů a minerálů:
Biotin, Mangan, Niacin, Vitamin C, B12, B6, zinek a železo přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Kombinace vitaminů B12, B6, C a železa rovněž podporuje běžnou funkci imunitního systému. Vitaminy B2, B6, B12 přispějí k normální činnosti nervové soustavy. Mangan, vitaminy C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Návod na přípravu:
K přípravě Nutrikaše je potřeba  pouze 150ml horké vody o teplotě přibližně 80 C. Nedoporučujeme používat vodu vřelou z důvodu neblahého vlivu na probiotické kultury Lactobacillus Sporogenes. Při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita se může snížit.

Doporučené dávkování a způsob užití:
Konzumujte 2-3 porce denně připravené dle návodu. S ohledem na hodnoty obsažených látek je vhodné konzumaci většího množství konzultovat s výživovým specialistou.

Zobrazit více
63 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 350,00 Kč
Není skladem

Země původu

Česká republika

Složení

instantní jáhlová mouka 41,7 %, sušený glukózový sirup, částečně ztužený sójový olej, fruktóza 8,5 %, vláknina inulin 6,2 %, modifikovaný kukuřičný škrob, sójový bílkovinný izolát, kaseinát sodný, stabilizátor E 340, jedlá sůl, vitaminový a minerální komplex, probiotická kultura (5 mld. / porce) Bacillus coagulans, protispékavá látka E 551, emulgátor E 471, barvivo karoteny

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

Skladování a použití

Skladujte v suchu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Upozornění pro alergiky

Obsahuje sóju a kaseinát sodný.

Dávkování a způsob užití

Nedoporučujeme používat vodu vřelou, z důvodu neblahého vlivu na obsažené probiotické kultury Bacillus coagulans. Při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita se může snížit.

Upozornění

S ohledem na hodnoty obsažených látek doporučujeme konzumaci maximálně 3 porcí denně připravených dle návodu.

Nutrikaše je výrobek se zaměřením na skupinu konzumentů, kteří mají výživové omezení při nesnášenlivosti lepku, intoleranci na laktózu, nebo pro zájemce o racionální stravování. Současne konzumací Nutrikaše doplníte tělu vitamíny, minerály a probiotické kultury.

Hlavní složkou výrobku je tepelně upravená rýže, zpracovaná speciální technologií. Dále Nutrikaše obsahuje probiotické kultury Bacillus coagulans, které jsou unikátní svým přirozeným zapouzdřením, jenž umožňuje dlouhou trvanlivost a životaschopnost při běžném skladování.

Nutrikaše jsou obohaceny o vlákninu, která v kombinaci s probiotickými baktériemi tvoří symbiotický vztah.
Nutrikaše obsahuje 10 pečlivě vybraných vitamínů a minerálních látek. Jedna porce obsahuje 33% doporučené denní dávky vitaminů a minerálů. Nutrikaše obsahuje vitaminy  B1, B2, B6, B12, E, C, kyselinu listovou, pantotenovou, niacin, biotin. Význam obsažených vitaminů a minerálů:
Biotin, Mangan, Niacin, Vitamin C, B12, B6, zinek a železo přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Kombinace vitaminů B12, B6, C a železa rovněž podporuje běžnou funkci imunitního systému. Vitaminy B2, B6, B12 přispějí k normální činnosti nervové soustavy. Mangan, vitaminy C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Návod na přípravu:
K přípravě Nutrikaše je potřeba  pouze 150ml horké vody o teplotě přibližně 80 C. Nedoporučujeme používat vodu vřelou z důvodu neblahého vlivu na probiotické kultury Lactobacillus Sporogenes. Při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita se může snížit.

Doporučené dávkování a způsob užití:
Konzumujte 2-3 porce denně připravené dle návodu. S ohledem na hodnoty obsažených látek je vhodné konzumaci většího množství konzultovat s výživovým specialistou.

Mohlo by se Vám také líbit