Labeta: Rychlá pánev rakouská 130g

Další obrázky

8594009167212

Labeta: Rychlá pánev rakouská 130g

Výrobce: Labeta, a.s.

Rakouská rychlá pánev je ořechy a semínky napěchované low carb pečivo bez lepku a laktózy, které připravíte rychle čerstvé a vytvoříte s ním výborné svačiny. 

Ze směsi upečeme na pánvi placku, ze které připravíme svačinu nebo korpus pro zdravý dort. Perfektní chuti dosáhneme, pokud placky plníme mascarpone, ozdobíme ořechy a zakápneme medem nebo zdravým sirupem.

Balení obsahuje 114 g směsi a 6 g sušeného droždí.

Návod na přípravu:

1. Suchou směs a přibalené droždí zamícháme vidličkou se 150 ml teplé vody (asi 37 °C), 2 lžickami kokosového nebo slunečnicového oleje a 1 vejcem. Necháme chvilku odpočinout.
2. Malou pánev o průměru 20 cm vytřeme olejem a vysypeme vrchovatou lžící bezlepkové mouky.
3. Pánev zakryjeme poklicí a nahřejeme na středně vyšším stupni (asi 4 minuty).
4. Vložíme testo do pánve, pomocí vlhké lžíce rozprostřeme a pod poklicí pečeme asi 8 minut. Poté pomocí talíře korpus otočíme a opět dopečeme pod poklicí asi 4 minuty.
5. Hotovou placku vyjmeme, přebytečnou mouku z povrchu odstraníme a zdobíme podle své chuti.

Zobrazit více
65 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 500,00 Kč
Není skladem

Země původu

Česká republika

Složení

Lískové ořechy mleté 33 %, mák mletý termostabilizovaný 20 %, kokosová mouka, slunečnicová semena, pohanková mouka, dýňová semena, lněná mouka, chia semena (Salvia hispanica), sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), směs koření (skořice, muškátový oříšek), citronová kůra, jedlá sůl.

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 2310 /550
tuky (g) 39
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 5.2
sacharidy (g) 25
z toho cukry (g) 5.3
vláknina (g) 17
bílkoviny (g) 18

Skladování a použití

Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah slunečního záření.

Upozornění pro alergiky

Může obsahovat mléko, sóju, vejce a hořčici.

Rakouská rychlá pánev je ořechy a semínky napěchované low carb pečivo bez lepku a laktózy, které připravíte rychle čerstvé a vytvoříte s ním výborné svačiny. 

Ze směsi upečeme na pánvi placku, ze které připravíme svačinu nebo korpus pro zdravý dort. Perfektní chuti dosáhneme, pokud placky plníme mascarpone, ozdobíme ořechy a zakápneme medem nebo zdravým sirupem.

Balení obsahuje 114 g směsi a 6 g sušeného droždí.

Návod na přípravu:

1. Suchou směs a přibalené droždí zamícháme vidličkou se 150 ml teplé vody (asi 37 °C), 2 lžickami kokosového nebo slunečnicového oleje a 1 vejcem. Necháme chvilku odpočinout.
2. Malou pánev o průměru 20 cm vytřeme olejem a vysypeme vrchovatou lžící bezlepkové mouky.
3. Pánev zakryjeme poklicí a nahřejeme na středně vyšším stupni (asi 4 minuty).
4. Vložíme testo do pánve, pomocí vlhké lžíce rozprostřeme a pod poklicí pečeme asi 8 minut. Poté pomocí talíře korpus otočíme a opět dopečeme pod poklicí asi 4 minuty.
5. Hotovou placku vyjmeme, přebytečnou mouku z povrchu odstraníme a zdobíme podle své chuti.