Čekankové slazení pro děti 250g

Další obrázky

8595245307035

Čekankové slazení pro děti 250g

Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky.

Čekankové slazení pro děti je novinkou na trhu sladidel. Jedná se o sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5.

Čekankové slazení obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10-15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup.

Sladidlo lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Je vhodné i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.


A je tady ještě jedna zcela unikátní vlastnost. Slazení je schopno částečně nahradit i pokrmový tuk!

Obsahuje až o 95 % méně cukru a 45 % méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodné pro použití při redukční dietě. Pokrmy připravené s použitím čekankového slazení vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s pootravinami obsahujícími cukr.

Sladivost produktu je 40 % sladivosti medu, při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1g sirupu zhruba 4 g tuku.

Více informací na www.cekankovysirup.cz.

Zobrazit více
122 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 488,00 Kč
Není skladem

Složení

extrakt z kořene čekanky (min. 99,95%), karamel 0,05%

Dávkování a způsob užití

Doporučené dávkování 5–10 g denně. Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky.

Upozornění

Vhodné pro děti od 3 let.

Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky.

Čekankové slazení pro děti je novinkou na trhu sladidel. Jedná se o sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5.

Čekankové slazení obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10-15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup.

Sladidlo lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Je vhodné i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.


A je tady ještě jedna zcela unikátní vlastnost. Slazení je schopno částečně nahradit i pokrmový tuk!

Obsahuje až o 95 % méně cukru a 45 % méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodné pro použití při redukční dietě. Pokrmy připravené s použitím čekankového slazení vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s pootravinami obsahujícími cukr.

Sladivost produktu je 40 % sladivosti medu, při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1g sirupu zhruba 4 g tuku.

Více informací na www.cekankovysirup.cz.

Mohlo by se Vám také líbit