Vločky špaldové BIO 250g

Skladem
U Vás v pondělí, 23. července.
Skladem více jak 5 kusů
21 Kč
84,00 Kč/kg
(ks)
 
 
8595016500221

Popis

Špaldové vločky se získávají tak, že se obilné zrno navlhčí v páře a pak se lisuje. Špalda obsahuje hořčík a vitamíny skupiny B, včetně vitamínu B17.


Návod k přípravě: Špaldové vločky můžete konzumovat buďto syrové nebo opražené, povařené či spařené horkou vodou nebo (sójovým) mlékem. Můžete k nim přidat ořechy a semena, sušené ovoce nebo med, použít je při přípravě müsli nebo granoly. Výborné jsou i s jogurtem. Při kuchyňské úpravě je můžete použít jako přílohu, zavářku do polévky, po rozemletí jimi můžete nahrazovat mouku při pečení moučníků a slaného či sladkého pečiva. Výborné jsou při přípravě karbanátků, k přípravě placiček atp.

Vločky špaldové BIO 250g

Dvojklikem zobrazíte obrázek v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Další obrázky

Složení

vločky špaldové*

*) produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100 g nebo 100 ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1501 /357
tuky (g) 3
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1
sacharidy (g) 64
z toho cukry (g) 3
bílkoviny (g) 12

Skladování a použití

Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %.

Upozornění pro alergiky

Obsahuje lepek.