Pangamin BIFI & Omega3 200tbl.

Další obrázky

8595226400625

Pangamin BIFI & Omega3 200tbl.

Výrobce: Rapeto a.s.

Omega – 3 nenasycené mastné kyseliny.

Mikrobiální kultury - probiotika Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium lactis jsou součástí střevní mikroflóry.

Inulin je zdrojem živin pro mikroflóru v tlustém střevě.


Pivovarské kvasinky - kvasnice jsou lidstvu známy po staletí a pro své vlastnosti jsou v různých formách využívány dodnes.

Vlastnosti pivovarských kvasnic, jako tradičního prostředku výživy, jsou dány biochemickým složením kvasinek. Látky v nich obsažené se rozvíjí životními procesy v buňkách při kvašení a z ječmene procesem klíčení.


Denní dávka - 12 tablet obsahuje

  obsah % RHP*
Pivovarské kvasnice 3 200 mg X
Inulin 200 mg X
Omega-3 nenasycené mastné kyseliny 91 mg X
DHA (kyselina dokosahexaenová) 42 mg X
EPA (kyselina eikosapentaenová) 27 mg X
Laktogenní mikroorganismy 5 mg X

* % denní referenční hodnoty příjmu

Zobrazit více
127 Kč
Není skladem

Země původu

Česká republika

Složení

pivovarské kvasnice [(Saccharomyces cerevisiae) obsahují lepek], Ropufa® (omega-3 nenasycené mastné kyseliny), syrovátka, kukuřičný dextrin, rozpustná vláknina inulin, protispékavé látky stearan hořečnatý a oxid křemičitý, laktogenní mikroorganismy (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis)


Upozornění pro alergiky

Obsahuje lepek a mléko.

Dávkování a způsob užití

Dospělí 3x denně 4 tablety s jídlem nebo bezprostředně po jídle. Děti 2x denně 2 tablety s jídlem nebo bezprostředně po jídle.

Doplněk stravy

Doplněk stravy je potravina, jejímž účelem je doplňovat běžnou stravu a která je koncentrovaným zdrojem vitaminů a minerálních látek nebo dalších látek s nutričním nebo fyziologickým účinkem, obsažených v potravině samostatně nebo v kombinaci, určená k přímé spotřebě v malých odměřených množstvích. Nemá vlastnosti prevence, ošetřování, léčby nebo vyléčení lidských onemocnění.

Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávat mimo dosah dětí!

Omega – 3 nenasycené mastné kyseliny.

Mikrobiální kultury - probiotika Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium lactis jsou součástí střevní mikroflóry.

Inulin je zdrojem živin pro mikroflóru v tlustém střevě.


Pivovarské kvasinky - kvasnice jsou lidstvu známy po staletí a pro své vlastnosti jsou v různých formách využívány dodnes.

Vlastnosti pivovarských kvasnic, jako tradičního prostředku výživy, jsou dány biochemickým složením kvasinek. Látky v nich obsažené se rozvíjí životními procesy v buňkách při kvašení a z ječmene procesem klíčení.


Denní dávka - 12 tablet obsahuje

  obsah % RHP*
Pivovarské kvasnice 3 200 mg X
Inulin 200 mg X
Omega-3 nenasycené mastné kyseliny 91 mg X
DHA (kyselina dokosahexaenová) 42 mg X
EPA (kyselina eikosapentaenová) 27 mg X
Laktogenní mikroorganismy 5 mg X

* % denní referenční hodnoty příjmu