Nutrikaše natural 3x60g

Další obrázky

8595054901349

Nutrikaše natural 3x60g

Nutrikaše probiotic je instantní rýžová kaše bez lepku a laktózy, je vhodnou součástí doplňkové stravy při: výživovém omezení při nesnášenlivosti lepku a u intolerance na laktózu doplnění vlákniny, vitamínů, minerálů a probiotických kultur do organismu při racionálním stravování Obsahuje 10 vitaminů a minerální prvky. Biotin, mangan, niacin, vitamin C, B12, B6, B2, zinek a železo přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitaminů B12, B6, C a železo podporují běžnou funkci imunitního systému a přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Mangan, vitamin C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Jedna porce obsahuje 5 miliard probiotických baktérií Bacillus coagulans. Tyto bakterie spolu s obsaženou vlákninou vytvářejí symbiotický vztah. Přirozené zapouzdření obsažených baktérií zaručuje jejich konstantní množství v průběhu celé trvanlivosti výrobku i bez nutnosti skladování v chladničce.

K přislazení je používán ovocný cukr – monosacharid fruktóza. Fruktóza má příznivější glykemický index a běžně se vyskytuje ve zralém ovoci.

Pro podporu trávení jsou obohaceny o vysoký obsah kvalitní vlákniny z čekanky. Jedna porce průměrně obsahuje 6 % vlákniny inulin.

V jednoporcovém balení ji máte po ruce v práci, doma prostě kdekoliv.

Snadná příprava: obsah sáčku zalijeme 150 ml horké vody o teplotě 80 °C a dobře rozmícháme. Po 3-5 minutách je kaše připravena ke konzumaci.

Zobrazit více
66 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 366,70 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás v pondělí, 01. dubna.

Země původu

Česká republika

Složení

extrudovaná rýžová mouka 31,1 %, sušený glukózový sirup, částečně ztužený sójový olej, fruktóza, modifikovaný kukuřičný škrob, vláknina inulin 6,2 %, kaseinát sodný, sójový bílkovinný izolát, stabilizátor E 340, protispékavá látka oxid křemičitý, emulgátor E 471, probiotická kultura Bacillus coagulans (5 mld / porce), vitamínový a minerální komplex, jedlá sůl, barvivo karoteny


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1905 /454
tuky (g) 13
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 2.9
sacharidy (g) 76
z toho cukry (g) 14
vláknina (g) 6.7
bílkoviny (g) 4.9

Skladování a použití

Skladujte v suchu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Upozornění pro alergiky

Obsahuje sóju a kaseinát sodný.

Dávkování a způsob užití

Nedoporučujeme používat vodu vřelou, z důvodu neblahého vlivu na obsažené probiotické kultury Bacillus coagulans. Při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita se může snížit.

Upozornění

S ohledem na hodnoty obsažených látek doporučujeme konzumaci maximálně 3 porcí denně připravených dle návodu.

Nutrikaše probiotic je instantní rýžová kaše bez lepku a laktózy, je vhodnou součástí doplňkové stravy při: výživovém omezení při nesnášenlivosti lepku a u intolerance na laktózu doplnění vlákniny, vitamínů, minerálů a probiotických kultur do organismu při racionálním stravování Obsahuje 10 vitaminů a minerální prvky. Biotin, mangan, niacin, vitamin C, B12, B6, B2, zinek a železo přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitaminů B12, B6, C a železo podporují běžnou funkci imunitního systému a přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Mangan, vitamin C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Jedna porce obsahuje 5 miliard probiotických baktérií Bacillus coagulans. Tyto bakterie spolu s obsaženou vlákninou vytvářejí symbiotický vztah. Přirozené zapouzdření obsažených baktérií zaručuje jejich konstantní množství v průběhu celé trvanlivosti výrobku i bez nutnosti skladování v chladničce.

K přislazení je používán ovocný cukr – monosacharid fruktóza. Fruktóza má příznivější glykemický index a běžně se vyskytuje ve zralém ovoci.

Pro podporu trávení jsou obohaceny o vysoký obsah kvalitní vlákniny z čekanky. Jedna porce průměrně obsahuje 6 % vlákniny inulin.

V jednoporcovém balení ji máte po ruce v práci, doma prostě kdekoliv.

Snadná příprava: obsah sáčku zalijeme 150 ml horké vody o teplotě 80 °C a dobře rozmícháme. Po 3-5 minutách je kaše připravena ke konzumaci.

Mohlo by se Vám také líbit