Kakaové máslo BIO 250g

Další obrázky

8594046601410

Kakaové máslo BIO 250g

Kakaové máslo se používá při výrobě čokolády (zjemní chuť), do čokoládových polev (při krájení nebude poleva praskat), zmrzliny, na smažení, pečení – masa, sladkých pokrmů.

Kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty, kterou obdržíme z nepražených kakaových bobů Criollo pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Lisování se provádí za nízké teploty – nedochází tak ke ztrátě důležitých živin a enzymů, máslo je tepelně stabilní, obsahuje přírodní antioxidanty, které zabraňují žluknutí, a uchovává si jemnou vůni a chuť hořké čokolády.

Zobrazit více
196 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 784,00 Kč
Není skladem

Složení

kakaové máslo*

*) produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 3750 /893
tuky (g) 99.4
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 62.5
sacharidy (g) 0.1
bílkoviny (g) 0.17

Skladování a použití

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti 50-60 %. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Dávkování a způsob užití

Klasické využití pro kakaové máslo je při výrobě čokolády. Avšak můžeme je používat i v kuchyni při přípravě koláčů, dezertů, sušenek, zmrzliny a jiných pokrmů. Je také výborným přírodním prostředkem v každodenní péči o pokožku – zjemňuje a hydratuje pleť

Kakaové máslo se používá při výrobě čokolády (zjemní chuť), do čokoládových polev (při krájení nebude poleva praskat), zmrzliny, na smažení, pečení – masa, sladkých pokrmů.

Kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty, kterou obdržíme z nepražených kakaových bobů Criollo pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Lisování se provádí za nízké teploty – nedochází tak ke ztrátě důležitých živin a enzymů, máslo je tepelně stabilní, obsahuje přírodní antioxidanty, které zabraňují žluknutí, a uchovává si jemnou vůni a chuť hořké čokolády.