Granola - Křupavé müsli s karobem BIO 350g

Další obrázky

8595016500566

Granola - Křupavé müsli s karobem BIO 350g

Zapečené křupavé müsli, bez přidaného cukru, slazené pšeničným sirupem.

Karob (svatojánský chléb) je vynikající, chutnou a zdravou alternativou kakaa. Pochází ze stromu, který roste hlavně na Středním východě, kde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Díky jemné konzistenci nevyžaduje ani přidávání velkého množství tuku (při výrobě čokolády běžné). Karob obsahuje 8% bílkovin, velký díl přirozeného cukru (asi 46%), vitamíny skupiny B, minerály - vápník, hořčík, draslík, a stopové prvky - železo, mangan, chrom, měď. Porovnáme-li jej s kakaem, má třikrát vyšší obsah vápníku, o třetinu méně kalorií a sedmnáctkrát méně tuku! Karob je bohatým zdrojem vlákniny pektinu. Obsahuje též lignin.

Návod k přípravě: Granolu nasypte do misky a zalijte sójovým, ovesným nebo rýžovým nápojem Provamel. Zajímavou obměnu získáte přidáním sojového dezertu Provamel, který existuje v několika příchutích. Lze konzumovat i přímo, bez úpravy.

Zobrazit více
76 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 217,10 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás v pondělí, 01. dubna.

Složení

ovesné vločky*, sirup pšeničný*, kokos strouhaný*, rozinky sultánky*, slunečnicové semeno*, tuk palmový*, mouka pšeničná celozrnná*, svatojánský chléb* (1,3%)

*) produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1757 /418
tuky (g) 17
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 8.6
sacharidy (g) 56
z toho cukry (g) 21
vláknina (g) 7.2
bílkoviny (g) 9.1

Skladování a použití

V suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Upozornění pro alergiky

Obsahuje lepek.

Dávkování a způsob užití

K přímé spotřebě.

Zapečené křupavé müsli, bez přidaného cukru, slazené pšeničným sirupem.

Karob (svatojánský chléb) je vynikající, chutnou a zdravou alternativou kakaa. Pochází ze stromu, který roste hlavně na Středním východě, kde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Díky jemné konzistenci nevyžaduje ani přidávání velkého množství tuku (při výrobě čokolády běžné). Karob obsahuje 8% bílkovin, velký díl přirozeného cukru (asi 46%), vitamíny skupiny B, minerály - vápník, hořčík, draslík, a stopové prvky - železo, mangan, chrom, měď. Porovnáme-li jej s kakaem, má třikrát vyšší obsah vápníku, o třetinu méně kalorií a sedmnáctkrát méně tuku! Karob je bohatým zdrojem vlákniny pektinu. Obsahuje též lignin.

Návod k přípravě: Granolu nasypte do misky a zalijte sójovým, ovesným nebo rýžovým nápojem Provamel. Zajímavou obměnu získáte přidáním sojového dezertu Provamel, který existuje v několika příchutích. Lze konzumovat i přímo, bez úpravy.