EXPRES MENU: Hovězí guláš s bramborem 490g

Další obrázky

8594043791428

EXPRES MENU: Hovězí guláš s bramborem 490g

Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je dochucená česnekem, majoránkou a pepřem. Přílo­hou jsou brambory ve slaném nálevu (před konzumací nejprve trochu nařízněte komoru s brambory a nálev vylejte).

( 65g masa, 160g brambory, 85g nálev, 180g omáčka)

Způsob přípravy:

1) V mikrovlnné troubě – odstraňte fólii a poté ohřívejte cca 2 - 3 minuty (900W), nebo dokudnebude jídlo teplé.

2) V horkovzdušné troubě - vložte uzavřenou misku do trouby nastavené a předehřátémaximálně na 130°C, doba ohřevu je cca 10 min. Fólie nemusí být propíchnuta.

3) Ve vodní lázni - vložte uzavřenou misku do hrnce s vařící vodou na cca 15 min. Fólie nesmíbýt propíchnuta.

4) Pozor na speciální servírování BRAMBOR V NÁLEVU. Po ohřátí je možno vrchní fóliipropíchnout a přebytečný nálev vylít. Nebo se musí brambory vyndat z nálevu na talíř.

Zobrazit více
119 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 242,90 Kč
Není skladem

Země původu

Česká republika

Složení

brambory (32,7%) (160g), hovězí maso přední (13,3%), voda, cibule, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, rajský protlak (voda, rajčatový protlak, cukr, sůl), česnek, pa­prika mletá, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), kmín, pepř, majoránka


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1954 /465
tuky (g) 5.6
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 2
sacharidy (g) 92.4
z toho cukry (g) 6.1
bílkoviny (g) 10.3

Skladování a použití

Skladujte při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.

Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je dochucená česnekem, majoránkou a pepřem. Přílo­hou jsou brambory ve slaném nálevu (před konzumací nejprve trochu nařízněte komoru s brambory a nálev vylejte).

( 65g masa, 160g brambory, 85g nálev, 180g omáčka)

Způsob přípravy:

1) V mikrovlnné troubě – odstraňte fólii a poté ohřívejte cca 2 - 3 minuty (900W), nebo dokudnebude jídlo teplé.

2) V horkovzdušné troubě - vložte uzavřenou misku do trouby nastavené a předehřátémaximálně na 130°C, doba ohřevu je cca 10 min. Fólie nemusí být propíchnuta.

3) Ve vodní lázni - vložte uzavřenou misku do hrnce s vařící vodou na cca 15 min. Fólie nesmíbýt propíchnuta.

4) Pozor na speciální servírování BRAMBOR V NÁLEVU. Po ohřátí je možno vrchní fóliipropíchnout a přebytečný nálev vylít. Nebo se musí brambory vyndat z nálevu na talíř.