Bylinný karamel Dolce s květem černého bezu DIA 300g

Další obrázky

8595020350775

Bylinný karamel Dolce s květem černého bezu DIA 300g

Dolce je unikátní výrobek z karamelizovaného cukru (nebo fruktózy – Dia Dolce) konzistence medu s přidáním bylinného extraktu jednotlivých bylin. Lze jej doporučit při žaludeční dietě, pálení žáhy, bezlepkové dietě, alergii na pyly, jako prevenci v chřipkových obdobích.
Podporuje přirozenou obranyschopnost organismu, normální funkci dýchacího systému i stav kloubů. Přispívá k čištění a správnému vylučování organismu, příznivě ovlivňuje normální hladinu glukózy v krvi, čímž napomáhá tzv. kontrole tělesné hmotnosti.

Tato varianta se vyrábí z fruktózy. Dolce z fruktózy je vhodné sladidlo i pro diabetiky v rámci diety předepsané lékařem.

Používá se:
- jako sladidlo všude, kde se používá cukr nebo med, výborné do čajů i kávy,
- jako med, třeba i na chleba,
- do sladkokyselých nálevů na saláty, do omáček a polévek (třeba rajské), na potírání kuřete při pečení,
- s horkou vodou jako bylinný nápoj, který je zajímavou variantou čaje s účinky jako bylinný čaj,
- se studenou vodou jako bylinková limonáda.

Zobrazit více
120 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 400,00 Kč
Není skladem

Složení

sacharidy (82%), karamel (fruktóza), extrakt z květu bezu černého 1:4, kyselina: kys. citronová

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1400 /333
sacharidy (g) 82
z toho cukry (g) 82
bílkoviny (g) 0.02

Skladování a použití

Uchovávejte nejlépe při teplotě 5-25 °C.

Dolce je unikátní výrobek z karamelizovaného cukru (nebo fruktózy – Dia Dolce) konzistence medu s přidáním bylinného extraktu jednotlivých bylin. Lze jej doporučit při žaludeční dietě, pálení žáhy, bezlepkové dietě, alergii na pyly, jako prevenci v chřipkových obdobích.
Podporuje přirozenou obranyschopnost organismu, normální funkci dýchacího systému i stav kloubů. Přispívá k čištění a správnému vylučování organismu, příznivě ovlivňuje normální hladinu glukózy v krvi, čímž napomáhá tzv. kontrole tělesné hmotnosti.

Tato varianta se vyrábí z fruktózy. Dolce z fruktózy je vhodné sladidlo i pro diabetiky v rámci diety předepsané lékařem.

Používá se:
- jako sladidlo všude, kde se používá cukr nebo med, výborné do čajů i kávy,
- jako med, třeba i na chleba,
- do sladkokyselých nálevů na saláty, do omáček a polévek (třeba rajské), na potírání kuřete při pečení,
- s horkou vodou jako bylinný nápoj, který je zajímavou variantou čaje s účinky jako bylinný čaj,
- se studenou vodou jako bylinková limonáda.

Mohlo by se Vám také líbit