Adveni: Bezlepkový chléb PARTY  bílý nebo bagety 500g

Další obrázky

8594181851220

Adveni: Bezlepkový chléb PARTY bílý nebo bagety 500g

PARTY byla vytvořena na přání zákazníků, kteří milují bílé pečivo jako je toastový chléb či francouzské bagety, ale jsou dlouhodobě zklamaní kvalitou hotového bezlepkového pečiva, které je běžně k dostání v našich obchodech – ať už pro jeho složení nebo nevalnou chuť. Z této směsi během chvilky vykouzlíte sněhově bílé nadýchané pečivo s jemnou chutí, které se nedrobí a vydrží nádherně vláčné několik dní. Navíc bez deproteinovaného pšeničného škrobu, sóji a lupiny. Bagetky, toasty, obložené chlebíčky, kanapky, tramezzini, focaccia, ciabatta…

Návod k přípravě v klasické troubě

Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. 340 ml teplé vody nalijte do vhodné nádoby a důkladně v ní rozmíchejte 20 g medu. Pak vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35-40 °C po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečte v předehřáté troubě při 200 °C cca hodinu.

Zobrazit více
69 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 138,00 Kč
Není skladem

Země původu

Česká republika

Složení

kukuřičný škrob, tapiokový modifikovaný škrob, bramborový škrob, tapiokový škrob, mouka z hnědé rýže, mouka z bílé rýže, OVESNÉ VLOČKY bez lepku, dextróza, jedlá sůl, guma guar (zahušťovadlo), slunečnicový lecitin (emulgátor), lahůdkové droždí, kyselina askorbová (látka zlepšující mouku)

Bez lepku, mléka, vajec, sójové mouky, sójového lecitinu, lupinové mouky, deproteinovaného pšeničného škrobu, barviv, aromat, konzervačních látek


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1490 /355
tuky (g) 0.7
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.1
sacharidy (g) 84
z toho cukry (g) 0.5
bílkoviny (g) 2.4

Skladování a použití

Skladujte v suchu a chraňte před teplem.

Upozornění pro alergiky

Může obsahovat stopy sezamu.

PARTY byla vytvořena na přání zákazníků, kteří milují bílé pečivo jako je toastový chléb či francouzské bagety, ale jsou dlouhodobě zklamaní kvalitou hotového bezlepkového pečiva, které je běžně k dostání v našich obchodech – ať už pro jeho složení nebo nevalnou chuť. Z této směsi během chvilky vykouzlíte sněhově bílé nadýchané pečivo s jemnou chutí, které se nedrobí a vydrží nádherně vláčné několik dní. Navíc bez deproteinovaného pšeničného škrobu, sóji a lupiny. Bagetky, toasty, obložené chlebíčky, kanapky, tramezzini, focaccia, ciabatta…

Návod k přípravě v klasické troubě

Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. 340 ml teplé vody nalijte do vhodné nádoby a důkladně v ní rozmíchejte 20 g medu. Pak vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35-40 °C po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečte v předehřáté troubě při 200 °C cca hodinu.