Labeta: Bezlepková bábovka 400g

Další obrázky

8594009164846

Labeta: Bezlepková bábovka 400g

Výrobce: Labeta, a.s.

Sypká směs pro jednoduchou přípravu domácí bezlepkové bábovky, přidáte pouze vejce, olej a vodu.

Jako náhrada řepného cukru byla použita fruktóza, výrobek je vhodný i pro diabetiky.

Návod k použití: Obsah sáčku smícháme s 3 vejci, 150 ml oleje a 175 ml vody nebo mléka. Šleháme 3–4 minuty. Do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané formy nalijeme těsto a pečeme při 160 °C 45–50 minut. Propečení bábovky odzkoušíme špejlí. Hnědé zabarvení bábovky vzniká karamelizací fruktózy a není na závadu.

V domácí pekárně: Do pečící nádoby nalijeme 150 ml oleje, 175 ml vody nebo mléka, přidáme 3 vejce a nasypeme směs. Nastavíme program DORT a necháme míchat 5–7 minut. Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu formy a vyjmout metly. Přepneme na program světlé pečení a pečeme 1 hodinu.

Zobrazit více
58 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 145,00 Kč
(ks)
Skladem
2 kusy
U Vás v pátek, 26. dubna.

Země původu

Česká republika

Složení

kukuřičný škrob, fruktóza, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, bramborové vločky (brambory, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, barvivo: kurkumin), kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), jedlá sůl, aroma, barvivo: kurkumin

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1772 /422
tuky (g) 23.5
sacharidy (g) 48.8
vláknina (g) 0.8
bílkoviny (g) 4.3

Skladování a použití

Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě.

Sypká směs pro jednoduchou přípravu domácí bezlepkové bábovky, přidáte pouze vejce, olej a vodu.

Jako náhrada řepného cukru byla použita fruktóza, výrobek je vhodný i pro diabetiky.

Návod k použití: Obsah sáčku smícháme s 3 vejci, 150 ml oleje a 175 ml vody nebo mléka. Šleháme 3–4 minuty. Do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané formy nalijeme těsto a pečeme při 160 °C 45–50 minut. Propečení bábovky odzkoušíme špejlí. Hnědé zabarvení bábovky vzniká karamelizací fruktózy a není na závadu.

V domácí pekárně: Do pečící nádoby nalijeme 150 ml oleje, 175 ml vody nebo mléka, přidáme 3 vejce a nasypeme směs. Nastavíme program DORT a necháme míchat 5–7 minut. Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu formy a vyjmout metly. Přepneme na program světlé pečení a pečeme 1 hodinu.