Adveni: Bezlepkový chléb Bodyguard 450g

Další obrázky

8594181851244

Adveni: Bezlepkový chléb Bodyguard 450g

Bezlepkový chléb s proteiny a vlákninou

Návod k přípravě
Do směsi stačí přidat 310 ml vlažné vody a  5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí.

Jak upéct chléb v domácí pekárně
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do mísící nádoby nalijte 310 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Uprostřed směsi vytvořte důlek, do kterého přidejte 5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí. Pečte na bezlepkový program, případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.

Návod k přípravě v klasické troubě
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. 310 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35-40 °C po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečte v předehřáté troubě při 200 °C cca hodinu.

Zobrazit více
82 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 182,20 Kč
Není skladem

Země původu

Česká republika

Složení

kukuřičný škrob, slunečnicová semínka loupaná, lnená semínka hnědá, bramborový škrob, dýňová semínka loupaná sekaná, chia mouka – mleté výlisky ze semen chia [šalveje hispánské (Salvia hispanica)], dextróza, hrachový protein 3 %, rýžový protein 2,9 %, kukuřičná vláknina 2,8 %, jedlá sůl, karobový prášek, konopný protein 1 %, bramborový protein 1 %, slunečnicový lecitin (emulgátor), guma guar (zahuštovadlo), kmín drcený, kyselina askorbová (látka zlepšující mouku), kyselina citronová (regulátor kyselosti)

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1790 /426
tuky (g) 20
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 2.4
sacharidy (g) 38
z toho cukry (g) 3.3
vláknina (g) 12
bílkoviny (g) 18

Skladování a použití

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Upozornění pro alergiky

Může obsahovat stopy sezamu.

Bezlepkový chléb s proteiny a vlákninou

Návod k přípravě
Do směsi stačí přidat 310 ml vlažné vody a  5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí.

Jak upéct chléb v domácí pekárně
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do mísící nádoby nalijte 310 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Uprostřed směsi vytvořte důlek, do kterého přidejte 5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí. Pečte na bezlepkový program, případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.

Návod k přípravě v klasické troubě
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. 310 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35-40 °C po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečte v předehřáté troubě při 200 °C cca hodinu.